E humbur më 1970, kuleta i kthehet pronarit të saj


Policia në Kansas njoftoi se një kuletë që iu kthye pronarit të saj, ishte e zhdukur që nga fillimi i viteve 1970.
Nga Departamenti i Policisë thanë në një postim në Facebook se një kuletë iu dorëzua departamentit nga një qytetar dhe oficerët gjetën disa artikuj brenda, duke përfshirë një kartë të Sigurimeve Shoqërore dhe patentë shoferin – megjithëse licenca kishte skaduar në 1974.

Më pas policët ishin në gjendje të kontaktonin me pronarin e kuletës, i cili i tha policisë se e kishte humbur atë në fillim të viteve 1970.