E habitshme, në Mal të Zi hapet rruga në këtë menyrë (VIDEO)


Në një lagje të Podgoricës në Malin e Zi, është hasur një mënyrë origjinale e pastrimit rrugëve nga bora dhe pothuajse pa kosto.

Është e çuditshme se si është ai që tërheq një konstrukt druri me formën e duhur për të bërë të mundur lirimin e rrugës.

Pamjet janë komentuar shumë në rrjete, ku karrocieri, falë metodës së përdorur, është vlerësuar si një qytetar i denjë.