E gjeti këtë qen në rrugë, e mori dhe u kujdes për të, ja si duket tani (FOTO)

Njerëzit janë të mrekullueshëm sidomos kur e shfaqin anën e tyre të butë e njerëzore.
Qeni pa asnjë dyshim është kafsha më besnike dhe miku më i mirë i njeriut, por jo rrallë herë hasim të tillë në rrugë, duke jetuar qastet e fundit të jetës për shkak të urisë, përcjell lajmi.net

Baby Boo

Një të tillë e kishte gjetur edhe ky njeri i cili ishte treguar shumë i mirë me të. Ai e ka marrë qenin dhe është kujdesur për të – derisa ai sot duket shumë i mirë dhe ka një jetë normale.

Njeriu ka marrë mjaft lavdërata dhe duhet të jetë shembull për të gjithë njerëzit e tjerë si të sillen me kafshët e braktisura./Lajmi.net/