E fundit: Kapet nga Policia e Tetovës vrasësi i një personi në Bogovinë!


Sapo ka ndodhur një vrasje në Bogovinë të Tetovës, ku bëhet fjalë për dy persona të rritur të cilët janë përfshirë në një konflikt ku më pas ka eskaluar në vrasje shkruan Pa Censurë!

Aktualisht Policia e Tetovës ka arrestuar personin i cili ka kryer vrasjen, dhe në terren janë të pranishëm organet kompetente si policia dhe Prokuroria ku kryejnë detyrimet!

Për çdo detaj do të ngeleni të informuar! Aktualisht nuk jepen detaje për emrat dhe motivin!