E frikshme: Rrufeja e ndanë në mes pemën në Gjakovë (Foto)

Antpress.infoToggle navigation
AktualeE frikshme: Rrufeja e ndanë në mes pemën në Gjakovë (Foto)
E frikshme: Rrufeja e ndanë në mes pemën në Gjakovë (Foto)
June 30, 2018 6:56 PM

Për shkak të motit jo të mirë këto ditë dhe reshjeve të shiut, rrufeja në Gjakovë ka shkaktuar pasoja.

Një banor i kësaj ane ka treguar se si rrufeja ka çarë në mes një pemë,.

Në këto foto mund të shihni si kjo pemë është ndarë në mes të trungut nga goditja e rrufës.

Rrufet janë të rrezikshme, por për fat të mirë pos pemës, nuk ka pësuar ndonjë person nga kjo goditje.

Baby Boo