“E frikshme”, rikrijohet në jetën reale momenti identik nga “Mbreti Luan”

E frikshme dhe e pabesueshme! Një “babun” ka rikrijuar në jetën reale skenën ikonike të Simbas nga “Mbreti Luan”.

Baby Boo

Majmuni është fotografuar duke mbajtur në duar një këlysh luani, identik si personazhi Rafiki në filmin vizatimor.

Kafsha shpëtoi të voglin nga rreziku duke e marrë nga pema. Foto është realizuar nga guida Kurt Schultz, 43 vjeç, në Parkun Kombëtar “Kruger” në Afrikën e Jugut.