E frikshme! Çmimi i qershive po bën “namin”, ja sa shkoi ditën e sotme


Të ráportosh një fakt real në media, është një shprèsë se gjërat do të ndrýshòjnë, por mesa duket tek ne, nuk fùnksíonon si e tillë.

Vetëm pak ditë më parë, është thënë se stina e verës sapo ka tròkitur dhe me ardhjen e saj, në trèg dalin edhe shumë lloje të ndrýshmè frutash të stinës së ëmbël të verës.

Por, edhe pse në treg ka shumë lloje fturash, shqíptarit i rrinë sytë pak tek qershitë që tashmë mùnd të kònsíderohen zyrtarisht si një frut i ndáluar.

Aryseja është shumë e thjeshtë. Nëse pak ditë më parë janë parë në treg të shíten me çmimin prèj 21 apo 22 mijë lèk të vjetra, çmimi sot káp një shifër që do t’ua hèqë trùrin fare.

A doni t’i shíjoni qershitë? Epo, për të bèrë këtë gjë ju më parë dùhet që të pránoni çmimin e tyre prèj 30 mijë lèk të vjetra.