E fiton lotarinë por e humb biletën gjatë larjes së rrobave

Një grua që pretendon të ketë blerë biletën fituese të Lotarisë në Kalifornia prej 26 milionë dollarësh (18.5 milionë £), por thotë se e la atë në xhepin e pantallonave dhe e shka*tërroi në lavanderi.

Baby Boo

Bileta fituese SuperLotto Plus u shit në një dyqan në periferi të Los Angeles të Norwalk në nëntor.
Gruaja thuhet se u kap nga kamerat e sigurisë duke blerë një biletë në dyqan në atë kohë. Por afati i caktuar për të kërkuar çmimin skadoi të enjten.
Organizatorët e lotarisë thonë se fitorja duhet të merret brenda 180 ditëve nga tërheqja biletës, gjë e cila ndodhi më 14 nëntor.

Një zëdhënëse e Lotarisë së Kalifornisë, Cathy Johnston, tha se pamjet e dyqanit nuk do të ishin të mjaftueshme për të vërtetuar pretendimin e gruas dhe se kërkoheshin prova thelbësore bindëse se ajo posedonte biletën.