E dhimbshme, vdes një fëmijë shtatëvjeçar në Veles

Një fëmijë shtatëvjeçar pa shenja jete është dërguar dje në spitalin në Veles. Mjekët kanë bërë përpjekje për rianimim, por pa sukses.

Baby Boo

Rastin e ka konfirmuar zëdhënësi i SPB-së Veles, Verolub Dodevski i cili informon se trupi i fëmijës së vdekur është dërguar për autopsi në Institutin për mjekësi gjyqësore në Shkup. Fëmija ka pasur probleme shëndetësore dhe në mëngjes i është përkeqësuar gjendja.

Në SPB Veles rasti është paraqitur dje në orën 12:35.

Zëdhënësi i Shtëpisë shëndetësore në Veles, Strahil Todorov deklaroi se prindërit e kanë sjellur fëmijën dje në orën 11:54 në ambulancën e Ndihmës së shpejtë.

Zëdhënësja e Spitalit të përgjithshëm Vesna Nedellkovska-Nikollova informon se fëmija është pranuar në gjendje kamatoze, cianotike pa frymëmarrje dhe pa veprim kardiak.

Sipas informatave të dy institucioneve shëndetësore, prindërit në mëngjes rreth orës 8 e kanë dërguar fëmijën për kontroll te mjeku i tij amë.