E çuditshme: Mbi 30 doktorë të shkencave pa punë

Në Agjencinë për punësim janë regjistruar 105.658 persona të papunë ku 802 prej tyre janë magjistra ndërsa 30 janë doktorë të shkencave.

Baby Boo

“Kur flasim për doktorë të shkencave, me siguri janë njerëz që nuk kanë pasur përvojë pune. Kur nisni pa asnjë përvojë pune në administratë ju duhet të filloni nga niveli më i ulët. Ky është ligji”, thotë Damjan Mançevski, Ministër i Shoqërisë informatike dhe administratës.