E çuditshme imagjinata e Blerim Latifit!

Blerim Latifi në një postim në Facebook ka bërë një reagim ndaj shtypjes religjioze të grave. Ai ka shkruar një paramendim se si do të ishte fakti nëse babi i Dua Lipës do të kthehej në Kosovë pas luftës dhe se çfarë jete do të bënte kjo e fundit.

Baby Boo

Latifi më tutje tha se sa talenti zhduket si pasojë e shtypjes së grave nga burra primitivë, në emër të normave mesjetare, të shpikura nga burra të tjerë primitivë për të përligjur pushtetin e tyre mbi gratë. Sipas tij, nëse një komb lejon që gjysma e popullatës së tij të shtypet nga gjysma tjetër, e privon veten nga gjysma e potencialit të tij zhvillimor.

Me këtë reagim ai i thotë stop shtypjes religjioze të grave. Ky vend nuk ka derdhur gjak që liria e tij të jetë veç liri e burrave, por edhe e grave. Parasegjithash e grave, ka shkruar Latifi në fund.
Reagimi i plotë i Latifit: