E bukur falë filterave, Adelina nuk ka guxim të pozojë pa grim


Këngëtarja e njohur shqiptare, Adelina Tahiri duket se nuk ka guxim të pozojë pa grim.
Kështu na bën të ditur me anë të postimeve në rrjetet sociale.

Ajo çka bie në sy është fytyra e saj, e cila është e grimosur, duke shfaqur bukurinë vetëm kur përdorë filtera.

Shpesh-herë ajo është kri*tikuar për paraqitjet e saj tejet të edituara dhe ‘full’ photoshop, duke dëshmuar që ka komplekse të mëdha të tregoi origjinalitetin e saj.

Baby Boo