E braktisur nga prindërit dhe në gjendje të rëndë shëndetësore, Zejnepi ka nevojë për ndihmën tuaj


Zinepe Iseini, e lindur në vitin 1988 nga Gostivari, është një vajzë 29 vjeçare, e vetmuar, e pa punësuar, jeton me ndihmë sociale dhe ndihmave të bamirësve, që nuk i mjaftojnë për jetë normale, sepse ajo që nga mosha e sajë 16 vjeçare, pra plot 14 vite, vuan nga sëmundja e veshkave dhe trajtohet në Spitalin e qytetit të Gostivarit, në repartin e hemodializës.

Ajo, bën dializë 3 herë në javë, nga 4 orë dhe shpëtim i vetëm është dializa, pra gjendja shëndetësore dhe jeta e saj momentalisht varen nga aparati për dializë, dhe ka nevojë për ndihmë financiare, një sasi e konsideruar e mjeteve materiale, të cilat Zinep Iseini nuk i posedon, por ajo vuan edhe për gjërat elementare për jetë normale.

Përmes këtij APELI, ajo i drejtohet të gjithë njerëzve të vullnetit të mirë që ta ndihmojnë këtë vajzë me mundësitë që kanë, duke shprehur faleminderimet paraprake. Të gjithë ata që duan dhe munden të ndihmojnë këtë vajzë atë mund ta bëjnë përmes xhirollogarive bankare të hapura në Bankën ekonomike që do ti shënojmë më poshtë:

Zinep Iseni Xhirollogaria në euro: Stopanska Banka AD-Skopje NR: MK 07200003489562091

Zinep Iseni Xhirollogaria në denar: Stopanska Banka AD-Skopje Nr. 200002485016317

Numri i saj i kontaktit 00389 70 821 757

Gostivar