DZS-ja do të shqyrtojë kërkesën dhe dosjet e ‘Grupit të Kumanovës’ për grevën e urisë

Tashmë dy ditë të burgosurit e grupit të Kumanovës, të cilët vuajnë dënimin në burgun e Shkupit janë në grevë urie, kjo në shenjë revolte për shkak se nuk u lejohen vizita familjare dhe për lëshim në shtëpi gjatë fundjavave. TV21 kontaktoi me një familjar të një të burgosuri për të pyetur mbi gjendjen e tyre shëndetësore.

Baby Boo