Dy vetura filluan të garojnë mes vete, por BMW përfundoi e rro*kullisur

Një shembull tjetër i të cilit drejtuesit e prodhuesit gjerman kanë një reputacion të keq. Videoja tregon një BMW të filmuar me një aparat fotografik nga Mercedes. Shoferi i BMW -së in*joron turmën dhe i ‘dorëzohet’ gazit.

Baby Boo

Fillon të bëjë sllallom ku lë gjithnjë e më pak hapësirë ​​të lirë, kështu që ndryshimi i korsive është i shpejtë dhe më i rre*zikshëm. Mercedes ndjek hapat e tij dhe regjistron gjithçka.
Një sekondë më vonë, ai ishte dëshmitar i kontaktit të BMW me një veturë tjetër, siç duket një Mini.
Shoferi humbet kontrollin, fluturon jashtë rrugës dhe pasi godet një pemë përm*byset dhe përfundon i rro*kullisur. Le të shpresojmë që askush nuk është lënduar rëndë.

https://www.instagram.com/reel/CQz0JGeHuK3/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dad988ca-a5cc-41ce-bec5-c43fd4a31d30