Dy vajzat zvicerane pranojnë islamin


Në xhaminë El-Hidaje në St.Gallen sot pranuan Islamin dy vajza zvicerane, Laura dhe Desiree.
Këtë e ka bërë të ditur imami i xhamisë Mehas Alija në rjjetin e tij social Facebook.
“Emocion dhe kënaqësi e veçantë, sidomos për kohën në të cilën kalojmë”, ka shkruar Alija.

https://www.facebook.com/mehas.alija/posts/887970628660598