Dy tetovarë kapen me ko*kainë në autostradën Shkup-Tetovë

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se policia e rajonit të Tetovës ka arr*estur dy persona pasi tek të njëjtit është gjetur ko*kainë. Ngjarja ka ndoshur në autostradën Shkup-Tetovë, në afërsi të një pompe të benzinës.
“10 minuta pas mesnate në autostradën Shkup-Tetovë janë arr*estuar B.I. (38) dhe Sh.B. (57), të dy nga Tetova, për shkak se tek të njëjtit është gjetur ko*kainë”, thuhet mes tjerash në raportin e MPB-së.

Baby Boo