Dy të ri, një nga Kamijani dhe tjetri nga Siniçani kapen me dr*og!

Dje (4 mars), rreth orës 21:45, në dalje nga Tetova për në Shkup, në afërsi të një objekti hoteliere, zyrtarët policorë të SPB Tetovë kanë privuar nga liria personat E.A. (24) nga Kamnjani i Tetovës dhe F.R. (25) nga Siniçani i Tetovës, për arsye se gjatë një kontrolli të kryer ndaj tyre është gjetë lëndë pluhuri i bardhë. Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të përgatitet një parashtresë përkatëse.

Baby Boo