Dy të mitur nga Gostivari kapen me dr*ogë

Më (01-korik) në ora 11.50 nga zyrtarët policor të Departamentit të Policisë Kri*minale Gostivar në Rrugën Karagaç në Gostivar, kanë privuar nga liria personat M.D. (19) nga Gostivari, J.M. (20) nga fshati Reçan dhe dy të mitur të moshës 16 dhe 17 vjeçe nga Gostivari, tek të cilët është gjet mari*huanë.

Baby Boo

Të njëjtit janë mbajtën në Stacionin Policor Gostivar për procedura të mëtejshme.
Pas dokumentimit të çështjes, kundër tyre do të përgatitet parashtresë adekuate.