Dy të hospitalizuar në Tetovë me dozën e dytë, 23 të hospitalizuar nga Covid-19!


Një person ka ndëruar jetë dhe 23 të tjerë janë hospitalizuar nga Covid-19 në 24 orët e fundit në spitalin klinik të Tetovës, informon Pa Censurë.

Dy persona kanë qenë të infketuar me dy doza të vaksinës ndërsa nuk ka patur asnjë të infektuar me njërën dozë të vaksinës./Pa Censurë