Dy rekorde dje për Maqedoninë e Veriut, shënoi numrin më të lartë të viktimave dhe të shëruarve nga COVID-19

Maqedonia e Veriut vuan ende valën e ‘dytë’ nga COVID-19 duke regjistruar edhe dje dy rekorde, njëri negativ dhe tjetri pozitiv.

Baby Shop Charli

12 viktima shënoi dje Maqedonia e Veriut, si asnjëherë më parë brenda 1 dite. Teksa rekordi pozitiv është se në 24 orët e fundit 112 pacientë u shëruan plotësisht nga COVID-19.

Ndërkohë sa i përket të infektuarve, numri i rasteve aktive është 3 mijë e 484 teksa numri pritet të shtohet, por autoritetet maqedonase nuk kthehen pas por vijojnë me masat lehtësuese dhe rihapje graduale.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors