Dy persona në Maqedoni dalin pozitiv me koronavirus


Gjatë pasdites së sotme, për koronavirus janë testuar dy pacientë të rinj dhe rezultatatet e tyre janë pozitive.

Sipas informatave që posedon TV21, bëhet fjalë për një çift bashkëshortor nga Dibra, të cilët para disa ditëve janë kthyer nga Italia.

Më shumë hollësi lidhur me këtë çështje do të informojë ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe në konferencën për shtyp në ora 19:30.

Baby Boo