Dy parti politike ngritën padi në Gjykatën Administrative

Deri te Gjykata Administrative sot deri në orën 18 padi kanë dorëzuar dy parti politike Integra dhe Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, si dhe një qytetar për shkelje të të drejtës së votës.
Nga Gjykata Administrative për MIA-n informojnë se përveç dy padive zyrtare, kanë arritur edhe 75 padi nga Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa.

Baby Boo

“Po vijon regjistrimi i padive nga Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa pas çka do të publikohet në ueb-faqen”, informojnë nga Gjykata Administrative.
Në Gjykatën Administrative po vijon debati publik për padinë e parashtruar nga Zhivka Arsovska, nga Kumanova, për shkatërrimin e vendimit të Komisionit Komunal Zgjedhor për shkelje të të drejtës së votës.
Paraprakisht sot në orën 14:50 në Gjykatën Administrative është dorëzuar dhe shënuar edhe një padi nga parashtruesi INTEGRA Partia Konservatore Maqedonase për mbrojtje të të drejtës së votës të parashtruesve të listave.
Nga Gjykata Administrative, theksojnë se për mbajtjen e seancës publike do të informojnë në mënyrë shtesë.