Dy pacientë në Evropë ri-infektohen me koronavirus, alarmohen shkencëtarët

Dy pacientë në Europë raportohet se janë ri-infektuar me koronavirus, me shkencëtarët që pranojnë se është “jo një lajm i mirë”.
Një pacient në Hollandë që thuhet të ketë kapur virusin për herë të dytë, një person i moshuar me një sistem imuniteti të dobësuar, sipas transmetuesit kombëtar holandez NOS.

Baby Boo

Personi tjetër – në Belgjikë – u tha se kishte përjetuar simptoma të buta pasi kapi virusin përsëri në qershor, pasi raportohet se ishte infektuar së pari në javën e dytë të marsit.
Të dy raportet do të krijojnë shqetësime në lidhje me imunitetin e njerëzve ndaj sëmundjes, dhe vijnë ditë pasi një studim i studiuesve zbuloi se një burrë në Hong Kong kishte kapur koronavirusin për herë të dytë, disa muaj pasi u shërua nga infeksioni i parë.

Shkencëtarët thanë që rikonfeksionet ishin “të pritura”, por që ishte akoma ‘’një lajm jo i mirë”.

Restorant Lumare