Dy fëmijë e kanë gra*bitur një vajzë dhe e kanë rra*hur!

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar për një rast ku ndaj një vajze të mitur kanë ushtruar dhu*në dy meshkuj të mitur. Pas intervenimit të policisë, vajza është kthyer te prindërit e saj.

Baby Boo

“Më 05.09.2021 janë arr*estuar dy meshkuj të mitur dhe me ata është realizuar bisedë informative pasi me një tjetër mashkull të mitur më 04.09.2021 në një shtëpi në Shuto Orizare kundërligjshëm kanë privuar nga liria një vajzë të mitur dhe e kanë su*lmuar fizikisht. Vajza është dorëzuar te prindërit, kurse në koordinim me prokurorin publik dhe Qendrën për punë sociale janë ndërmarrë masa shtesë për zbardhjen e rastit, pas çfarë do të shqiptohen kallëzime përkatëse”, thuhet në njoftimin e MPB-së.