Durmishi: Nuk e di nëse do tu vazhdohet kontrata të punësuarve në Komunë


Kryetari i Këshillit komunal i Tetovës Durmishi i pyetur nga gazetaret se a do tu vazhdohet kontrata atyre që kanë punuar e aktualsht u është ndërprerë tha: “Nuk i kam informacionet ende të sakta, sektori financiar dhe juridik bëjnë përllogaritjen për të bërë saktësimin e personave të cilët kanë ardhur në punë vazhdimisht, por me sa e di mbi 100 kanë qenë në punë, normalisht ne kemi ndërpre të gjitha kontratat duke i përfshie dhe ata, por gradualisht në cdo sector në bazë të nevojës, ata të cilët kanë qenë të rregullt do ti kthejmë përsëri’ tha Durmishi.

Baby Boo