Duket si djalosh 20 vjeç, por ka hyrë në të 50’tat: Ja sekreti i ‘mosplakjes’!


Tristan Lee sapo ka mbushur 50 vjeç dhe duket sikur është 20, dhe kur tregon letërnjoftimin, të gjithë stepen dhe nuk e besojnë se duket kaq i ri. Ai thotë se nuk është një mrekulli e natyrës, por se gjenetika është një mënyrë jetese e shëndetshme, shkruan “Daily Mail”.

Një trajner nga Londra i këshillon njerëzit se si të ndryshojnë zakonet e tyre të jetesës dhe të ushtrojnë në mënyrë që të duken dhe të ndjehen më mirë. Tristan pranon se prej 35 vitesh kujdeset për dietën e tij dhe veçanërisht për kujdesin e lëkurës. Ai nuk ka pasur trajtime kozmetike invazive përveç Botox-it, të cilin e ka injektuar herë pas here vitet e fundit

“Unë kujdesem për lëkurën time çdo ditë për 35 vjet rresht. Kam një regjim pesë herë në mëngjes dhe në mbrëmje. Mund të kem qenë i sëmurë, i dehur, por asnjëherë nuk e kam shmangur këtë regjim. Një pamje rinore fillon me një mënyrë jetese të shëndetshme. Gjumi, dieta, stërvitja, kujdesi për lëkurën dhe nivelet e reduktuara të stresit. Gjithçka duhet të jetë nën kontroll.

“Bëra disa botox dhe njerëzit menduan menjëherë se po mashtroja, por nuk është kështu, thjesht ndihmon”.

Edhe pse Tristan pranon se ka një probleme me dukjen e tij si i ri, pasi më të moshuarve nuk u pëlqen shumë të rrinë me të, sepse u duket fëmijë.

“Njerëzit e moshës sime nuk duan të jenë rreth meje sepse mendojnë se jam fëmijë dhe fëmijët mendojnë se jam në moshën e tyre, por unë nuk jam fëmijë dhe nuk më interesojnë ata”, tha Tristan