Duket e pazakonshme, por lokja 88 vjeçe qëndron në krye të odës së burrave


Sofe Berisha, 88 vjeçarja nga fshati Bubavec i Komunës së Malishevës, po qëndron në krye të odës së burrave, thotë se këtë po e bënë pasi ka trashëgimi nga babai i saj.

Berisha për 35 vite me radhë ajo tregoi vetit e spikatura të saj për aftësitë drejtuese të kësaj ode, e cila ruajti traditën e mikpritjes dhe bujarisë që e kultivoi si fëmijë.

Sot, ajo është në krye të odës të cilën e ndërtoi për shkak të nostalgjisë ndaj babait dhe burrit të saj!

Baby Boo