Duda Balje tregon çka e dallon atë nga deputetet tjera në Kuvendin e Kosovës


Deputateja më e komentuar me çdo paraqitje të saj, Duda Balje, ka ardhur si asnjëherë më parë për një intervistë.

Ajo ishte e ftuar në eemision “Prive”, në rubrikën “50 pyetjet”, dhe deputetja ishte më e sinqertë se asnjëherë.
Në njërën nga pyetjet, Duda u pyet çka e dallon atë nga deputetet tjera, ajo tha sinqeriteti.

Për shumë përgjigje tjera, klikoni videon më poshtë.

Baby Boo