Dua të fle! (VIDEO)


Shumë prej nesh e kanë të vështirë të zgjohen në mëngjes, dhe kjo është veçanërisht e vërtetë për një vogëlush panda.

Kafsha e veçantë është filmuar në jugperëndim të Kinës teksa nuk donte të zgjohej, pasi po bënte një gjumë paqësor.

Panda Cheng Shi, në gjuhën kineze do të thotë “ndershmëri”. Dhe ai nuk fsheh dëshirën e tij për të fjetur dhe pak. Punonjësi i kopshtit zoologjik po përpiqet ta zgjojë, por nuk ia arrin dot.

Top Channel