“Dua Lipa” nga Maqedonia, me çmime dhe karrierë në Zvicër (VIDEO/FOTO)

Kjo është Lorena Beadini, zëri magjik që po prezantohet në Zvicër. Lorena ka lindur në Zvicër por prindërit e saj janë nga Maqedonia.

Baby Boo

Në vitin 2015 Lorena fitoi vendin e parë në Talentshow “Zentralschweiz” që zhvillohej në Zvicër, ku pjesëmarrës ishin të rinj nga të gjithë kantonet e Zvicrës, teksa kategoria Rookies u kryesua nga shqiptarja Beadini, e cila u shpërblye me një sesion fotografik prej 2500CHF!

Në vitin 2015-2017 Lorena ishte dy herë finaliste në Talentshown “Zentralschweiz”, ku u vlerësua me fjalë të mëdha nga juria.

Në kantonin Thurgau “Contest 17” mori çmimin “Zëri më i mirë”

Lorena këndon në dis gjuhë dhe atë në, anglisht, gjermanisht, shqip, në gjuhën spanjolle, frënge italiane dhe inde!

Për festën e pavarësisë së Shqipërisë, në kantonin S6, Lorena këndoi në gjuhën shqipe.

Këtë verë Lorena do të merr pjesë në Voice Zwitzerland ku pritet edhe triumfimi i saj.

Lorena kjo shqiptare nga n Zvicra, do të ndjek hapat Rita Orës dhe Dua Lipës, këngëtareve shqiptare të cilat janë edhe më të famshme në botë.

Pa Censurë i uron Lorenës shumë suksese!