Dua Lipa, figura kryesore në reklamën e re për ujin e Alpeve Franceze


Këngëtarja ka ndryshuar versionin e këngës “Levitating” duke e bërë atë në një version ndryshe për reklamën e re të “Evian”.
Muzikantja shqiptaro-britanike, 25 vjeçe, tregon vokalin e saj të përsosur në një video të re reklamuese për gj*igantin e ujit mineral, derisa interpreton pjesë të këngës së saj në një teatër të zbrazët.

Ndërsa një qendër e vëmendjes e ndjek përreth skenës, interpretuesja e hitit “New Rules” e bën të njohur praninë e saj në hapësirën boshe gjatë interpretimit të këngës.
Duke pasur nevojë për diçka të freskët për këtë rast, vendasja londineze veshi një kostum ngjyrë bezhë me pantallona që përputheshin ndërsa mbante një shishe me ujë “Evian”.
Ambasadori global, Evian Due, foli për reklamën e re me Duan duke thënë: “Unë u kënaqa shumë duke xhiruar reklamën e re “Drink True” për “Evian””.

“Duke hequr gjithçka përsëri në një rrjedhë të bukur dhe të qetë u ndje freskuese ndryshe. Jo shpesh kam mundësi të bëj një pauzë dhe të këndoj muzikën time, kështu që shpresoj që fansat ta shijojnë atë”, tha Dua.
Tutje e njëjta shton: “Të jesh pjesë e kësaj fushate do të thotë shumë për mua: Gjithmonë kam gjetur se të jesh besnike ndaj vetes është jashtëzakonisht fu*qizuese dhe më pëlqen që është e rëndësishme edhe për “Evian””.