Driton Kuka i nerv*ozuar me Evropën: “As liberalizimin e tash b*arriera për teste”

Trajneri i njohur i xhudos, Driton Kuka nuk është aspak i kënaqur me bar rierat që Evropa po krijon për kosovarët. Ai beson se Evropa me mos pranimin e testeve për koronavir us po diskr iminon kosovarët. “E turpshme kjo sjellje ndaj shtetit tonë dhe e pakuptimtë” ka shkruar ndër të tjera Kuka.

Ja postimi i plotë i Kukës: Pse shumë shtete Evropiane spo pranojnë testimet për Covid 19 që bahen në Kosov. Barri&erat po vazhdojnë për vendin tonë,as liberalizim e tash ba*rriera me teste. *Thjesht Kosova edhe në p*andemi po diskri*minohet ash*për dhe në mënyrë të padrejtë,Evropa vlonte para disa kohësh e ne solidarizoheshim tash kjo po ndodh në Kosovë e shtetet përreth e Evropa tash po qet ba*rriera e po e rrit diskr*iminimin e po shkojnë aq larg sa as testimet spo i pranojnë. Ekipi ynë po vazhdon kampin stërvitor në Poreç të Kroacisë! E veçanta e qëndrimit tonë këtu kësaj radhe është numri i madh i Shqiptarëve që po kalojnë pushimet këtu. Dhe të gjithë janë ndalur këtu si rezultat i bar*rierave nese do vinin në atdhe do u duhej të izo*lohen kur kthehen mbrama. Testimet në Kosovë askush smund ti kontestoj,shteti Kroat i pranon dhe tashmë ne jemi këtu por shumica dërmuese e shteteve të EU spo e bën një gjë të tillë. E tur*pshme kjo sjellje ndaj shtetit tonë dhe e pakuptimtë!

Baby Boo