10 për qindëshin e Trustit, drenicaku ia dhuron fondit për mbrojtjen e Hashim Thaçit


Arif Behrami, anëtar në grupin punues për hartimin e Planit Komunal për Menaxhimin e Mbeturinave në Komunën e Skënderajt, i ka ndarë të gjitha mjetet financiare të nxjerra nga 10 për qindëshi i Fondit të Kursimeve Pensionale për Fondacionin për Mbrojtje Juridike të Hashim Thaçit, ish-president.

Behrami një gjë të tillë e ka kumtuar përmes ‘Facebook’-ut të tij, i cili thotë se mori pëlqimin e familjarëve për këtë vendim.
“Sot në konsultim me familjën, vendosa që mjetet të cilat më takojnë nga 10% e kursimeve pensionale në Trust, t’i dedikoj fondit për mbrojtjën e Hashim Thaçit dhe UÇK-së në Hagë”, thuhet në postimin e tij.

Ky fondacion ka për qëllim mbështetjen e mbrojtjes juridike të ish-presidentit Thaçi, duke siguruar mbështetje financiare për shpenzimet e procesit të tij gjyqësor në Hagë.