Drenicaku kërkon punëtor për mjeljen e lopëve, paga 600 euro

Në Kosovë dita-ditës po ballafaqohet me mungesën e punëtorëve.

Si rrjedhojë shumë persona përmes rrjeteve sociale po kërkojnë punëtor që të mund t’u dalin obligimeve për rritjen e biznesit.

Në Skendarj një person po I kërkon 3 deri në 4 punëtor për mieljen e lopërve. Paga sipas pronarit varion prej 500 deri në 600 euro, përfshirë banimin.

Këtë njoftim pronari e ka bërë në një faqe të facebbokut.

“Kërkoj punëtorë 3 ose 4 punëtorë per mjelen e Lopëve sistem i lire I mjeles, kushtet shume te mira pune, plus banimi falas. Paga 500 plus 100 per ushqim D.m.th 600 paga mujore . Te interesuarit te kontaktojnë ne faqen ‘Bujqesi dhe Blegtori në Kosovë’ në Facebook,”- ka shkruar pronari.

Baby Boo