Drejtori Rustemi i NKP ‘Saraj’, mirëpret Ansamblet nga Shqipēria, Kosova, Çamëria, Bullgaria dhe Bosnja Hercegovina

Në hapsirat e komunës së Sarajit, nga ana e drejtorit të NKP ‘Saraj’ Sabahudin Rustemi, janë pranuar Ansamblet nga Shqipēria, Kosova, Çamëria, Bullgaria dhe Bosnja Hercegovina, që marin pjesë në Festivalin Ndërkombtar Burimor, ‘Festivali i Gurbetçarit’, që organizohet nga SHKA ‘DUFLLA’- Raçe.

Baby Shop Charli

Me këtë rast komuna ju ka nda mirënjohje shoqërive pjesmarëse në këtë festival.

Komuna e Sarajit, ka mbështetur dhe do të vazhdoj tē mbështes zhvillimin e kulturës dhe aktivitet të ndryshme nga sfera e interesit shoqëror dhe publik.” – shprehen nga Komuna Saraj

 

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors