Drejtori Festim Halili në eventin ICT AWARDS 2022 në Tiranë

Drejtori i Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik në Maqedoninë e Veriut, Festim Halili sot ishte i pranishëm në në eventin ICT AWARDS 2022 që u mbajt në Tiranë. Halili postot disa fotografi në profilin e tij në Facebook ku edhe tregoi se ky event u organizua për të 10-in vit rradhazi.

“Një event shumë i pëlqyeshëm, në të cilin janë identifikuar talentë, janë evidentuar projekte dhe kompani me potencial rritjeje; janë promovuar ide, si dhe ka tërhequr donatorë duke zgjuar interesin e shumë aktorëve!”, ka shkruar Halili më tutje në përshkrimin e fotografive.
Postimi i plotë i Halilt:

Baby Boo