Drejtësia në Maqedoni: Qytetari i komunitetit rom dënohet 1 vit e 8 muaj pse kishte vjedhur 3 radiator për ngrohje

Një qytetar i komunitetit rom vetëm pse ka vjedhur 3 radiator nga një firmë private e Shkupit, dhe të njejtat i ka shitur në një qendër për grumbullimin e hekurit të vjetër, Gjykata Themelore Shkup 1 e ka dënuar me 1 vjet e 8 muaj burGim.

Baby Boo

Nga ana tjetër ish-Ministrja e Kulturës Elizabeta-Kamçevska Milesvska, që ishte bashkëpunëtorja më e ngushtë e Nikolla Gruevskit, duke realizuar projektin Shkupi 2014 arriti të keqpërdor mbi 400.000.000 milion euro para të qytetarëve të R.M. për të ndërtuar statuja, fontana dhe godina të tjera nga stili barok.

Brukseli dhe Washingtoni zyrtar në qoftë se dëshirojnë të na servojnë kësi lloj drejtësie, paraprakisht ju falemenderit.

Më poshtë e keni aktgjykimin origjinal në gjuhën maqedonase për qytetarin e komunitetit rom që për një vjedhje prej 3 radiatorëve dënomet me mbi 1 vjet e 8 muaj burg. Amerika Radio