Dramë në veri të Kosovës: Policia e Kosovës merr në kontroll Ujmanin, njësitet speciale serbe të gatshme për t’u futur në Kosovë


Portali i afërt me Qeverinë serbe, Kurir, ka paralajmëruar dramë në veri të Kosovës, duke alarmuar se forcat policore të Kosovës kanë vendosur kontroll të plotë në Liqenin e Ujmanit (Gazivodës), dhe se njësitet serbe speciale janë të gatshme për ta mbrojtur atë, vetëm se presin urdhër nga Presidenti serb, shkruan Pacensure

Baby Boo