Dramë e re në Rusi: Evakuohet një qendër tregtare pas një raportimi për një mjet shpërthyes


Policia ruse ka arrestuar një burrë i cili kishte se kishte vendosur një mjet shpërthyes në qendrën tregtare “London Mal”l në Shën Petersburg.

Vizitorët janë evakuuar nga qendra tregtare.


I arrestuari nuk ka specifikuar saktësisht se ku e ka lënë objektin e rrezikshëm dhe aktualisht objekti po kqyret nga ekspertët e lëndëve plasëse.