Dr. Ziberi: Ja sa do të shkojë numri i të prekurve me Covid-19!

Gjatë një interviste për emisionin ‘360 Shkallë’, drejtori i ISHP-së Arben Ziberi gjatë elaborimit të gjithë gjendjes me virusin Korona (Covid 19) në vendin tonë kishte dhënë informacionet më të fundit dhe parashikimet që mund të ndodhin edhe këtu tek ne, ndërkohë që gjatë bisedës ai tha se nga gjithë parashikimet në teren mund të vijë moment që edhe në vendin tonë të kemi edhe deri në 100 raste në ditë të të infektuarve me virus.

Baby Boo

Mes tjerash Dr Ziberi nga deklaratat e dhëna për mediume të ndryshme ka theksuar se ky virus mund të ket prekur Maqedoninë qysh nga muaji Janar duke patur parasysh numrin e madh të të prekurve nga gripi në atë periudhë në krahasim me vitin e kaluar.

Ai në emisionin Top Tema gjithashtu theksoi se shpresojmë ta zbulojmë sakt kohën se kur Maqedonia u prek nga ky Virus por pasi të kalojë kjo situatë