Dr. Roland Alili kryen ndërhyrjen e rrallë në Spitalin e Tetovës!

Në Spitalin e Tetovës është kryer edhe një ndërhyrje e rrallë pas atyre të rimodelimit të barkut nga po i njëjti kirurg Dr. Roland Alili!

Baby Boo

Kirurgu Alili ka kryer me sukses një ndër operacionet e rralla si “Gynecomastia” pra reduktimi i gjinjve ku ndodhë që shfaqen tek gjinia mashkullore. Dr. Alili ka reduktuar tek pacienti të dy anët e gjinjve të rritur, duke larguar indin dhjamor. Deri tek ky deformim vjen për shkak të disbalansit të hormoneve, estrogjenit dhe testoteronit.

Spitali i Tetovës me mjek të tillë të dëshmuar jep dritë për shpresë dhe besim! Pa Censurë ju uron suksese në punën e tyre!