Dr. Disha: ‘Të gjithë ata që dyshojnë për vërtetësinë e koronavirusit…’

Doktori Liridon Disha ka një apel për të gjitë ata që dyshojnë në vërtetësinë e koronavirusit!

Baby Boo

Dr. Disha shkruan:

‘Nëse vërtetë mendoni se CoronaVirusi nuk ekziston, por është pjellë kapitaliste me qëllim që dikush të përfitojë e dikush t’i humb të gjitha, seriozisht kontaktojeni psikiatrin edhe kërkoni ndihmë!
Nëse viktimat e COVID-19 nuk ju bindin dhe ju vazhdoni të mendoni se mjekët janë gënjeshtarë dhe qeveria u gënjen per X arsye, Zoti ju dhashtë hajrin!

#QëndroNëShtëpi’