‘DONI TË PUNONI ME NE?’, AMBASADA AMERIKANE NJOFTIM TË RËNDËSISHËM, PËR ÇFARË BËHET FJALË

Ambasada Amerikane ka bërë njoftimin e rëndësishëm, ku thekson se kërkon aplikantë të kualifikuar për punë.

Ambasada e ka bërë njoftimin në faqen zyrtare në Facebook, ku shkruan se kërkon punonjës që përmbushin kriteret për pozicionet e Nënpunësit për Hetimet mbi Mashtrimet në Zyrën Konsullore dhe të Mbikëqyrësit për Transportin në Zyrën e Shërbimeve të Përgjithshme.

“Doni të punoni me ne? Mundësi punësimi! Ambasada Amerikane në Tiranë po kërkon aplikantë të kualifikuar dhe që përmbushin kriteret për pozicionet e Nënpunësit për Hetimet mbi Mashtrimet në Zyrën Konsullore dhe të Mbikëqyrësit për Transportin në Zyrën e Shërbimeve të Përgjithshme”, thuhet në njoftim.

Baby Boo