Don Xhoni i irr*ituar, përp*las laptopin e Dj-it në skenë para publikut


Pas një sezone shumë të ngjeshur me koncerte e mbrëmje muzikore në vendet shqiptare, artistët kanë vazhduar me organizime në vende të ndryshme të diasporës. Sezona ka filluar pak më herë se zakonisht përshkak të masave anti-covid në Shqipëri dhe Kosovë. Njëri nga ta që mbrëmë (18 shtator) ishte në Vjenë të Austrisë, është Don Xhoni.

Reperi ndezi publikun me hitet e tij por në sy ra një moment interesant që u kap nga fansat. Në një moment gjatë interpretimit Don Xhoni go*det dhe përp*las laptopin e Dj-it Gimi-O. Reagimi nuk dihet nëse ishte shfaqje e ndonjë nervoze apo ekzaltimi por habiti të gjithë. Ndërkohë në publik nuk mungoi energjia dhe këngët e artistit këndoheshin njëzëri nga ta.