Dokumentar ‘Mafia shqiptare’


Si u ngrit dhe u forcua krimi i organizuar shqiptar? Si funksiononte trafiku dhe lidhja me politikën? Si u realizuan lidhjet e para që në kohën e komunizmit dhe çfarë ndodhi pas viteve ’90? Fijet e nëndheshme që çojnë tek politika dhe mbi të gjitha a elziston sot vërtetë mafia shqiptare?

Një histori e errët, lidhjet e nëndheshme, dokumentat, kontrabanda e cigareve dhe ajo naftës, droga, linjat me mafian italiane dhe atë të shumë vendeve të tjera…

Dëshmi të reja, të vërteta, dokumenta…

Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema këtu

Baby Boo