Dokumentar emocionues për jetën dhe karrierën e Rashicës nga ish-skuadra e tij (VIDEO)


Skuadra holandeze, Vitesse, ka publikuar një dokumentar për Milot Rashicën.

Ylli i Kosovës, i rritur në Vushtrri, hapin e madh në karrierë kishte bërë pas transferimit te Vitesse në Holandë.

Kjo skuadër shërbeu si urë lidhëse për të, për të vazhduar karrierën në futbollin evropian.

Nga Vitesse, Rashica është transferuar te Werder Bremen në Bundesligë.

Si ishte fëmijëria e Rashicës, ku e nisi karrierën, me çka karakterizohej, do t’i gjeni të gjitha në këtë dokumentar.