Doktoron Gruevski. Milenko nxjerr fakte për të vërtetën e këtij titulli


Sot në ora 12 ka doktoruar doktoruar ish kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski në Universitetin “Kirili dhe Metodi”.

Doktoratura e Gruevskit kishte titullin “Efektet ekonomike të kapitalit të ndryshëm ndërkombëtar, me thekst të veçantë në RM”

Ky lajm ka bërë bujë ne media por, ka nxjerrë edhe revoltën e gazetarit kontravers Milenko!

Ai për doktorimin e Gruevskit shkruan:

Baby Boo