“Do të haja drekë aty”, Shpëtim Desku tregon se si shpëtoi nga shpërthimi në Ferizaj


Moderatori Shpëtim Desku ka thënë se i ka shpëtuar sot shpër*thimit të një bo*mbole gazi në një restorant në Ferizaj.
Desku përmes një postimi në Facebook tha se kishte planifikuar që së bashku me një shok të hanë drekë në po të njëjtin restorant, por që “nuk ishte kismet”.

“Puna e te Madhit Zot .Sot pas bisedes me nje shok nga Ferizaj u dakodrum qe dreken me e hanger ne Ferizaj ne vendin ku edhe ndodhi shperthimi – Pasi ne te njejtin vend jemi taku disa here…( skoka kon kismet) Lutem per te lenduarit ne rastin e Ferizajt”, ka shkruar ai.
Shpërth*imi i një bo*mbole gazi brenda një restoranti në Ferizaj ka lënë 42 persona të lë*nduar, deri më tani. Vi*ktimat kanë pësuar lë*ndime të ndryshme trupore dhe të paktën 14 nga ta kanë marrë dje*gie të shkallës së dytë. Në mesin e personave që kërkuan ndihmë mjekësore janë edhe dy fëmijë.

Baby Boo