Djali i Lubomir Fërçkovskit emërohet me post të lartë në këtë drejtori


Djali i profesorit Lubomir Fërçkovski i afërt me LSDM-në ka arritur që të marrë post duke u emëruar “Ndihmës drejtor për punë juridike” në Drejtorinë për menaxhim me objektet afarist dhe banuese.
Sipas portalit Lider.mk paga mujore për këtë post është 50.000 denarë.
Jon Fërçkovski më parë ka punuar në komunën Qendër ndërsa në këtë pozicion vjen në vendin e Aleksander Stojçevskit.
Kohëve të fundit kemi afera të shumta me punësime të fëmijëve nga ana e qeveritarëve.

Baby Boo